Buna ziua,
Nu stiu daca am formulat corect titlul, nici nu stiu daca am ales bine categoria (sunt nou pe acest site), nu prea ma pricep la lucruri din astea. Vorbeam cu un baiat pe Skype zilele astea si (nu stiu cum, nu i-am spus nimica) mi-a aflat adresa ip a calculatorului, varsta si scoala la care merg. Exista o lege care sa interzica sau sa pedepseasca incalcarea "spatiului personal" pe internet, sau cum se numeste? Se poate depune plangere? Va multumesc mult, astept raspunsuri.
faptul ca va stie aceste date n-ar fi o problema... si adminii acestui site stiu cine acceseaza = in sens de IP, nu neaparat adresa fizica...
faptul ca stie la ce scoala invatati poate fi o "deductie"... punand cap la cap informatiiile aflate de la dv cu eventuale "aparitii" pe net (dupa o simpla cautare)... pana nu face publice aceste date nu aveti ce acuzatii sa ii aduceti. daca nu vreti sa fiti usor de identificat online alegeti porecle diferite pentru site-urile pe care faceti cont si nu scrieti adresa exacta atunci cand vi se cere pe te miri unde...
evident, tipul poate avea si alte "calitati" - ceea ce inseamna ca nu va puteti apara prea bine si nici dovezi pt a fi pedepsit nu veti putea obtine... :(