avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta medicala somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta medicala somaj

Mi-am facut dosar de somaj. La medicul de familie cand am ajuns era in concediu pana pe 1 august iar inlocuitorul era la 40 km distanta. Am plecat dupa trei zile spre localitatea respectiva pentru ca numai miercurea si joia avea program. Cand am ajuns acolo si respectivul era in concediu si inlocuitorul acestuia nu mi-a dat adeverinta de somaj pentru ca nu ma cunoaste si fisa mea medicala era la atata distanta. Mai trebuie sa astept pana miercurea viitoare cand se intoarce inlocuitorul doctorului meu de familie si depasesc termenul de 10 zile, deci pierd la somaj. E VREO SOLUTIE?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:44, 10 Iulie 2014
1. Incercati la medicul de medicina muncii care deservea unitatea unde ati lucrat.

2. Sau rugati pe cei de la Agentia de Somaj sa va primeasca actele pana vine medicul de familie din concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt cadru didactic titular în două școli, în ... Arwen1050 Arwen1050 Bună ziua. Sunt cadru didactic titular în două școli, în una cu norma de 8 ore - la o distanta de aproximativ 40 km-, iar la cealaltă școală o normă ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru boala obisnuita dupa concediul postnatal AlinaIoanPopa AlinaIoanPopa Buna ziua, Am o intrebare la care sper ca DVS veti avea raspunsul. Anul trecut in luna Noimebrie am pierdut copilul la nastere. Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii ContSters294075 ContSters294075 Buna ziua! Sotul meu este in concediu medical din februarie 2012. August 2013 este ultima luna de concediu medical ce va fi acordata de comisie. Ce variante ... (vezi toată discuția)