Cum dovedesc interesul legitim, asa cum este mentionat in oug 51/2014 privind modificarea OUG 34/2006?
Mentionez ca la o procedura de achizitie publica, am fost clasati pe locul 1, s-a contestat, in urma studierii documentatiei de catre contestator s-a constatat ca subscrisa a omis un articol, care reprezinta 0,03% din valoarea ofertei subscrisei.CNSC a dispus clarificarea acestui art, daca se poate incadra la prevederile art, 79 alin. 2 don HG 925.Autoritatea contractanta a solicitat clarificari, subscrisa, in urma verificarii documentatiei, a constatat omiterea respectivului articol,asumandu-si, totodata, executarea respectivului articol din fondurile proprii si, implicit nemodificarea ofertei financiare.
A.C ne-a desemnat din nou castigatori, s-a contestat din nou, CNSC a respins contestatia, s-a atacat la curtea de apel, nu s-a primit inca sentinta, insa s-a dispus obligarea autoritatii contractante la reevaluarea ofertelor SC X si SC Y. cu respectarea dispoz. art. 36 alin. 2 lit.” a” din H.G. nr. 925/2006.
In urma reevaluarii oferta ne-a fost respinsa pt. nerespectarea prevederilor art. 170 din OUG34/2006, oferta fiind respinsa conform prevederilor art. 36 alin. 2, coroborat cu art. 81/HG 925
Vrem sa o contestam, insa nu stiu cum sa fac dovada interesului legitim!!
M-ar ajuta price parere!
Multumesc
Avand in vedere ca OUG51/2014 este foarte de curand intrata in vigoare, cred ca ar trebui sa va raportati la legislatia de atunci in vigoare. Daca vi s-a si respins oferta, inseamna ca autoritatea contractanta si-a dat seama ca a gresit undeva, si daca a demonstrat o data , sansele dumneavoastra de a castiga se reduc substantial.