avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bataie de joc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bataie de joc

Buna ziua,as putea sa dau in judecata o persoana care imi pateaza imaginea? Am fost implicat intr-un scandal cu un telefon furat ,telefonul a fost gasit la o persoana cu care nu am nici o treaba(nu ne cunoastem) ,nu stiu ce sa intamplat mai departe,eu doar am dat o declaratie cum sa intamplat si aia a fost am plecat acasa si nu am mai auzit nimic,in schimb la firma ma vorbeste pe la spate sefii imi rad in nas ,colegii fac glume pe seama mea si nu mi se pare corect sa se intample asa ceva pentru ceva ce nu am facut .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:17, 10 Iulie 2014
Acea persoana va acuzat in scris de furtul telefonului mai exact va denuntat pe dvs?
Puteti face fie o plangere penala pt denunt calomnios, fie o actiune in instanta civila pt daune aduse imaginii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie pacolina pacolina Buna ziua,as vrea sa stiu daca pot avea castig de cauza in care imi dau seful in judecata pt calomnie.Am lucrat cate 2 persoane pe schimb,s a furat din magazin ... (vezi toată discuția)
Imi sunt aduse acuzatii grave. va rog sa ma ajutati! gigel.popescu gigel.popescu Sunt student si alaltaieri mi s-a intamplat ceva grav. Un coleg de-al meu are sa imi dea o suma de bani inca de anul trecut din toamna. Pana in prezent el nu a ... (vezi toată discuția)
Acuzata pe nedrept Viviana-Ramona Viviana-Ramona Buna,lucrez de aprox 4ani la o firma de confectii huse pt masini si in ultimul timp ma confrunt cu mai multe acuzatii de furt din partea unei femei rauvoitoare ... (vezi toată discuția)