avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... colonizare din cadrilater in romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

colonizare din cadrilater in romania

Pe actul de colonizare in romania (bunicii romani din cadrilater) scrie ca terenul si casa oferite se face contra unei sume de bani.(adevarat ca nu am nicio dovada deplata a bunicilor mei, nici nu stiu dc au facut-o sau nu)
ANRP considera ca aceasta casa/teren au fost primite echivalent cu cele lasate in bulgaria/cadrilater in cadrul analizei doxarului pe legea 9/1998.
este in regula asa?
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
ghiler, utilizator

Alte discuții în legătură

Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Am urgent nevoie de ajutor manea_georgy2006 manea_georgy2006 Bunica mea este venita din Bulgaria mai exact din Bazargic unde au lasat casa si au venit in Constanta in urma colonizarii impreuna cu parintii si fratii.Am ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala pasiva dumitru2000 dumitru2000 Avem un ordin de validare a unei hotarari a comisiei judetene privind aplicarea legii 9/1998 (despagubiri din Cadrilater) Ordinul a fost emis de Cancelaria ... (vezi toată discuția)