avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Termen raspuns PUZ
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Termen raspuns PUZ

Buna ziua,
Am depus documentatia cu toate avizele favorabile, a unui PUZ- de introducere teren extravila in intravilan la primaria Constanta. Desi au trecut mai multe luni nu am nici un raspuns. Am fost la urbanism si imi spune sa astept. Exista un termen pentru aprobarea PUZ-ului?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea aprobarii tacite, og 27/2003 Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Am cumparat un teren si ne-am apucat sa facem PUZ-ul. Am obtinut avizul de oportunitate si cand am trecut la pasul urmator,respectiv avizul tehnic consultativ, ... (vezi toată discuția)
Probleme aprobare puz la primarie rahan_X rahan_X Am o problema cu terenul meu. Am inceput anul trecut documentatia de PUZ pentru un teren aflat in proprietatea parintilor. Am luat toate avizele si acum sunt ... (vezi toată discuția)