avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme aprobare PUZ la Primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme aprobare PUZ la Primarie

Am o problema cu terenul meu. Am inceput anul trecut documentatia de PUZ pentru un teren aflat in proprietatea parintilor. Am luat toate avizele si acum sunt cu documentatia depusa la Primarie in vederea emiterii hotararii de Consiliu Local care sa aprobe PUZ-ul. Primaria insa , un ins de acolo, mi-a solicitat verbal sa radiez servitutea din CF. Servitutea este pentru un drum adica terenul parintilor este pana la jumatatea drumului si 7 imobile au drept de servitute asupra terenului meu. Eu as dori sa pastrez servitutea pentru ca oricum partea aceea de drum o voi dona primariei ulterior. As dori sa stiu daca acest lucru este legal, ceea ce imi cere primaria ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:13, 31 August 2010
Solicitarile verbale nu au valoare. Doar ce s-a trecut in certificatul de urbanism emis pentru PUZ. Oricum, avizul favorabil il da intai consiliul judetean, abia apoi intrand PUZ-ul in dezbaterea consiliului local. Si e cam greu sa se respinga un PUZ care respecta toare cerintele din CU si are si avizul favorabil de la judet,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparcelare teren birtadan birtadan Am cumparat o parcela de teren iar conform Puz-ului parcela se afla in drum. E posibil ca vanzatorul, care a mai vandut inca doua parcele situate dupa terenul ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui puz pentru reincadrarea unui teren si eliminara unei servituti dorincornea dorincornea Am o problema legata de un teren intravilan pe care doresc sa-l cumpar si pentru care am semnat deja cu proprietarul un antecontract la notar. Pe terenul ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)