Am o problema cu terenul meu. Am inceput anul trecut documentatia de PUZ pentru un teren aflat in proprietatea parintilor. Am luat toate avizele si acum sunt cu documentatia depusa la Primarie in vederea emiterii hotararii de Consiliu Local care sa aprobe PUZ-ul. Primaria insa , un ins de acolo, mi-a solicitat verbal sa radiez servitutea din CF. Servitutea este pentru un drum adica terenul parintilor este pana la jumatatea drumului si 7 imobile au drept de servitute asupra terenului meu. Eu as dori sa pastrez servitutea pentru ca oricum partea aceea de drum o voi dona primariei ulterior. As dori sa stiu daca acest lucru este legal, ceea ce imi cere primaria ?
Solicitarile verbale nu au valoare. Doar ce s-a trecut in certificatul de urbanism emis pentru PUZ. Oricum, avizul favorabil il da intai consiliul judetean, abia apoi intrand PUZ-ul in dezbaterea consiliului local. Si e cam greu sa se respinga un PUZ care respecta toare cerintele din CU si are si avizul favorabil de la judet,.
Reparcelare teren
birtadan
Am cumparat o parcela de teren iar conform Puz-ului parcela se afla in drum. E posibil ca vanzatorul, care a mai vandut inca doua parcele situate dupa terenul ... (vezi toată discuția)