avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Termeni si conditii utilizare site.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Termeni si conditii utilizare site.

Buna ziua! Sunt posesorul unui site de anunturi gratuite de matrimoniale. Din pacate se mai pun si anunturi false <glume,razbunari>. Noi prezentam temenii si conditiile de utilizare ale situ-lui celor care posteaza anunturile:

'yyyyyyyyyyy.yyyyy nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul anunturilor, veridicitatea textelor, a fotografiilor sau a oricarui alt material furnizat si folosit de utilizatori in conceperea anunturilor sau a oricarui spatiu publicitar, aceasta revenind in totalitate utilizatorilor care au publicat sau comandat anunturile / spatiile publicitare respective. '

Problema mea este cu "victimile"acestor anunturi care de cele mai multe ori vor sa dea site-ul in judecata sau fac reclamatie la politie impotriva acestuia. Din punctul meu de vedere vina nu este a site-ului ca acceptam anunturile fara verificare, ci a celor care le posteaza si vor sa faca rau cu intentie.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
ovvvidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:33, 10 Iulie 2014
Solicitati pentru postare un numar de telefon valid, la care trimiteti dvs. un cod de continuare a procedurii de postare ...si ati rezolvat problema.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce cod caen ar putea fi autorizat pentru o activitate ... annahm11 annahm11 Buna seara! Ce cod CAEN ar putea fi autorizat pentru o activitate de promovare anunturi ale clientilor pe o pagina web? Multumesc! (vezi toată discuția)
Anuntul.ro acuzati de proxenetism ovvvidiu ovvvidiu Buna ziua, Detin un site de anunturi matrimoniale si sunt ingrijorat sa nu se intample la fel si la mine. Nu sunt un expert in legislatie insa puteti sa ... (vezi toată discuția)