avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil peste 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil peste 18 ani

Buna ziua.Unde trebuie sa depuna dosarul de alocatie un copil care a facut 18 ani?Daca a intarziat sa depuna dosarul 1-2 luni va primi alocatie din urma?
Cel mai recent răspuns: Vasilegheorghe1 , utilizator 17:09, 13 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Si daca nu a depus in cursul lunii in care a facut18 ani??nu poate depune dosarul si in lunile urmatoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Alocatie sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate!Am doi copii,de 7 ani,respectiv 5 ani.In perioada 2003-2009 am lociut in Spania,drept urmare,copiii ... (vezi toată discuția)
Cat e termenul de depunere a dosarului Petronela Popa Petronela Popa Buna ziua as avea o intrebare am un copil nascut pe 18/07/2016 si e nascut in spania aici nu iam facut nici alocatie nimic daca as merge in iunie in ro sa i ... (vezi toată discuția)