avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale

nu am mai achitat ajung le executare in romania ,poate sa-mi pune blocare cont in alta tara daca sunt in concediu maternal am copil de 2 luni,si am dubla cetatenie,sau poate sa blocheze contul sotului daca in tara respectiva sunt alte legi aasupra bunurilor,daca se stie tara in care ma aflu poate sa ma duca inapoi ptr rata neachitata sau vor urmarii mostenirea mea pe viitor in romania.

Alte discuții în legătură

Cred nevoi pers kinga-amalia kinga-amalia nu pot achita suma totala 17800 ron si voi ajunge la executor silit ce pot patii traiesc in strainatate (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit ipotecar adynut adynut am un credit ipotecar in franci elvetieni luat acum 5 ani cu care am luat un apartament,de 3 ani nu am mai platit la credit ptr ca m/am despartit de cel cu ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu executare imobiliara tracz tracz buna ziua..vreau sa intreb....am divortat in 1994,prin hotarare de divort fosta sotie a castigat apartamentul...in 2002 ne-am recasatorit,in 2008 accesez un ... (vezi toată discuția)