avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL in Romania

Buna ziua,
daca deschid un srl in romania,si vreau sa lucrez in italia,trebuie sa platesc taxe si in italia?firma neplatitoare de TVA,cum poate sa nu plateasca TVA-ul in italia cumparand marfuri din italia,instalandule tot in italia dar platind taxe tot in romania?
trebuie sa efectueze lucrari si in romania in timp ce efectueaza in italia?de ce trebuie sa fiu inscris in R.O.I. ?
Aici mi sa spus ca nu trebuie sa fiu inscris in R.O.I, ca sa platesc taxe doar in romania,daca sunt inscris platesc taxele doar in italia.
sunt in dubii,si nu stiu cum sa fac,ma puteti ajuta va rog?

multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)
Srl platitor de tva sau neplatitor de tva BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Ce tip de firma(SRL, AF, PF) este mai bine de deschis pentru un un magazin alimentar Vreau sa deschid un magazin alimentar undeva la tara si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Emiterea facturii cu sau fara tva codruta_g codruta_g buna ziua,numele meu este codruta si sunt asociat ,administrator la o firma de transport romaneasca.am un contract de prestari servicii cu o firma italiana de ... (vezi toată discuția)