avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Plati fara document justificativ
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Plati fara document justificativ

Buna ziua,
Am o situatie. La o societate administratorul a facut plati cu cardul din contul curent al societatii fara sa aduca acele documente justificative, se vede doar plata in contul curent. Aceste plati au fost facute catre o societate de la care nu este factura si plati personale la utilitati...
Cum este corect sa le inregistrez in contabilitate, neavand documente justificative de plata-chitante..?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:19, 12 Iulie 2014
Eu consider ca le puteti inregistra ca plati prin contul 581 si totodata in registrul de casa ca incasari prin acelasi 581.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau di/dp? AncaUrda AncaUrda Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)
Retragere numerar card dona77 dona77 O societate (SRL) are deschis un cont bancar, care are asociat si un card (acelasi numar de cont), cu posibilitatea efectuarii tranzactiilor ... (vezi toată discuția)