avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare zile de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare zile de munca

mica mea nelamurire este legata de un lucru: acum vreo 2 saptamani am primit o zi libera de la fabrica deoarece, din cauza unor defectiuni, productia a fost sistata. tin sa mentionez ca ziua a fost platita integral, nu 75% ca somaj tehnic. acuma se pune problema recuperarii zilei respective intr-o sambata. este ok???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 11 Iulie 2014
Da, este corect cum procedeaza acel angajator.
Insa era mult mai bine daca emitea si o decizie in acest sens la data cand vi s-a acordat acel liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea concediului de odihna,a zilelor de recuperare si a zilelor de sarbatoare legale marinvasile marinvasile Buna ziua.Muncesc la o multinationala producatoare de cablaje electrice auto.La inceputul lunii decembrie am semnat o hartie prin care imi exprim acordul de a ... (vezi toată discuția)
Reducerea temporara a activitatii Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, Pentru reducerea temporara a activitatii de la 5 la 4 zile conform art 52 (3) C.Muncii, e nevoie de Hot Aga sau e sufienta o decizie interna in ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare adema1980 adema1980 Buna ziua, Am o nelamurire legata de modalitatea de stabilire a orelor suplimentare. Dupa cum se stie orele suplimentare de platesc in luna in care s-au ... (vezi toată discuția)