Datorita unor neintelegeri intre mine si sora mea,am facut partaj sucesoral am fost pus in posesie de executor judecatoresc s-a dat un termen ales de sora mea 12 zile pentru eliberarea incaperilor care imi revine mie,si totusi nu le elibereaza. Ce trebuie sa fac in aceste conditi mai nou nici in curte nu ma lasa sa intru.Are un concubin care sta cu parul in mana la poarta nu pot sa intru sa-mi ridic bunurile mele personale care sant trecute intr-o lista semnata de sora mea si copii ei precum ca sant ale mele si sa nu le instraineze.Acum mai nou nu vrea sa-mi dea nici bunurile,am platit masina si oameni de 2 ori ma costat 2500lei.Si nu vreau sa renunt la bunurile mele am hotarat sa intru in forta fiindca avem in aceea curte aceleasi drepturi stipulate in hotararea judecatoreasaca.Va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez .Va multumesc
Partaj succesoral
flodin47
Pe data de 24.02.12 am fost la la Judecatoria Slatina unde ma judec pentru partaj sucesoral cu sora mea .Instanta ,avocatul meu si avocata paratei au insitat ... (vezi toată discuția)