De aproximativ 3 luni am facut succesiunea pentru un apartament rezultat in urma decesului parintiilor.
Cu alte cuvine, eu si sora mea, suntem trecuti pe certificatul de mostenire in cote egale de 1/2. Partajul nu s-a facut inca!
In acest moment, in apartament locuieste sora impreuna cu un concubin. I-am solicitat o cheie de la apartament si, la indicatiile concubinului, a refuzat categoric.
Va cer sa-mi indicati o variata corecta si rapida pentur a putea intra in apartament.
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Luati legatura cu un avocat si deschideti o actiune pentru iesire din indiviziune (partaj).
Apartamentul va fi atribuit dvs sau surorii, iar cealalta parte va primi o suma de bani cu titlu de sulta.
Sa spunem ca vreti sa intrati in casa si acolo este si cocubinul care sta fara a avea vreun drept. In primul rand aveti nevoie de o actiune prin care sa solicitati evacuarea, altfel s-ar putea sa fie ”violare de domiciliu”. Nu ma pricep la drept penal, dar cred ca asa stau lucrurile.
Mama, eu și sora mai mare.
Tatăl meu a murit în urma cu 25 ani dar nu am făcut taxa de succesiune.In casa părintească a rămas mama. După ceva timp mama a găsit o persoana și a ... (vezi toată discuția)