avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare- stagiul militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare- stagiul militar

buna ziua. stiu ca perioada petrecuta in stagiul militar se contabilizeaza la calculul pensiei insa pe mine ma intereseaza daca se adauga ceva in plus daca inainte sa plec in armata lucram cu cim in grupa a 2a iar dupa ce am terminat stagiul m-am intors la acelasi loc de munca cu aceeasi grupa. are vreo relevanta la calcul pensiei grupa a 2a? (sper sa aibe....si macar o luna)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 12 Iulie 2014
Stagiul militar nu se incadreaza in conditii deosebite / speciale de munca. Prin urmare, nu aveti cum sa beneficiati de ceva in plus la stabilirea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare nefavorabila catalinsmadici catalinsmadici Buna ziua , tatal meu a depus actele de pensionare la varsata de 59 de ani si 6 luni iar deciza este nevaforabila .motivarea este urmatoarea :''grupa a 2 a de ... (vezi toată discuția)
La ce varsta pot sa ma pensionez anticipat? misu2005s misu2005s am lucrat din anul1972 28 11 pina 27 02 1974 am facut armata dupa care am lucrat pina in anul 2003 27 10 din data de16 05 1983 pina la data de01 04 2001 am ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca euglup euglup Am terminat facultatea in 1997.Imediat am intrat in somaj din septembrie 1997 pana in ianuarie 1998 cand am plecat in armata pentru 6 luni.Se pot adauga armata ... (vezi toată discuția)