cand poate fi invocata exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantului? este conditionata de primul termen, sau se poate invoca oricand in cursul procesului?
Ne fiind o exceptie de ordine publica, exceptia lipsei calitatii procesual pasive trebuie invocata la primul termen in care partile sunt legal citate, sau prin intampinare ce trebuie depusa la primul termen.
:offtopic: Va rog sa folositi functia de editare pentru a corecta mesajul anterior, postarea mesajelor consecutive este interzisa de regulament. Multumesc!
am invocat-o printr-o intampinare facuta la o precizare de actiune, la al nu stiu catelea termen, in nici un caz la primul. asta inseamna ca urmeaza sa-mi fie respinsa? daca nu am sesizat eu la primul termen ca reclamanta nu are calitate procesuala activa cu privire la 2 capete de cerere, nu ar fi trebuit instanta, in virtutea rolului ei activ, sa puna in discutie aceasta problema?
Exceptie peremtorie
otto2007
Buna seara,
As avea o intrebare: Angajatorul introduce o actiune impotriva angajatului avand ca temei de drept art. 270 Codul muncii.
Actiunea e completata ( ... (vezi toată discuția)