avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firmele care efectueaza bransamente la gaze naturale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firmele care efectueaza bransamente la gaze naturale

Ce parere aveti despre firmele care fac bransamente la gaze naturale si solicita certificate de urbanism de la beneficiar chiar daca acestia nu au autorizatie la casa si nu pot obtine nici autorizatia pentru lucrarile de bransament la gaz.E util sa-i puna pe oameni pe drumuri , pe la primarii ca sa ceara aceste certificate care apoi se dovedeste ca nu le trebuie pentru ca nu le mai ridica de la primarie?

Alte discuții în legătură

Lucrari de domeniu privat comun liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua, Sunt unul din co-proprietarii unui drum privat. Unul dintre vecini care aproape isi termina casa a inceput sa-si traga instalatia de gaz facand ... (vezi toată discuția)
Pentru lucrari in zona drumurilor publice (bransamente gaze) este necesar avizul politiei chiar daca nu a fost cerut in certificatul de urbanism? GabiGogan GabiGogan Buna ziua, La executia unui bransament de gaze naturale prin subtraversarea unei strazi ce apartine de o comuna, am fost vizitat de un domn de la biroul ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - primaria imi cere sa semnez ceva ciudat DArtagnan DArtagnan Buna ziua, Asa cum se intelege din titlu, doresc sa obtin o autorizatie de constructie, deci prin urmare am tot felul de acte printre care si Certificatul ... (vezi toată discuția)