avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pentru lucrari in zona drumurilor publice (bransamente ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pentru lucrari in zona drumurilor publice (bransamente gaze) este necesar avizul politiei chiar daca nu a fost cerut in Certificatul de Urbanism?

Buna ziua,
La executia unui bransament de gaze naturale prin subtraversarea unei strazi ce apartine de o comuna, am fost vizitat de un domn de la biroul serviciului rutier si mi-a cerut actele pentru acea lucrare (mentionez ca traficul si partea carosabila nu au fost afectate). I-am prezentat Certificatul de Urbanism cu toate avizele solicitate, Autorizatia de Construrie, comunicarile de incepere a lucrarii de la primarie si de la ISC, domnul politist a completat un proces verbal de constatare pe teren precizandu-mi ca ma amendeaza deoarece nu am avizul Politiei pentru executia de lucrari in zona drumurilor publice (mentionez ca acest aviz nu a fost cerut prin Certificatul de Urbanism). M-a pus sa semnez fara sa ma intrebe daca am ceva de obiectat, nu mi-a inmanat nici copia exemplarului, spunandu-mi ca voi primii amenda acasa prin posta (amenda minima, nici macar cuantumul acesteia).
Este obligatorie obtinerea acestui aviz? Daca nu, ce ma sfatuiti sa fac cand voi primi amenda prin posta?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2017
GabiGogan, utilizator

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Carte tehnica imobil popescu2 popescu2 Se da bloc construit in 2007. Asociatie proprietari infiintata 2008. Constructorul nu preda cartea tehnica presedintelui asociatiei. Reclamatii ISC fara ... (vezi toată discuția)