avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum circulam cu masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum circulam cu masina

Va rog sa-mi spuneti daca si cat pot umbla cu masina pe care am cumpara-to fara sa o inmatriculez. Am asigurare pe numele meu pt masina ,de la finante am certificatul cum ca nu a fost recuperata taxa auto pentru aceasta masina(certificatul respectiv e pe numele meu si l-am scos inainte de cumparare) contractul de v-c e semnat , certificatul fiscal e scos de vanzator(care e din alt judet). Cat timp e valabil acel certificat fiscal scos de vanzator? E neaparat , daca vanzatorul e din alt judet,sa se puna stampila de la organul fiscal e care apartine vanzatorul pe fisa de v-c?
Din motive personale s-ar putea sa intarziu cu inmatricularea vreo 2 saptamini.

Multumesc anticipat pentru raspuns si va rog sa scuzati eventualle greseli.
Cel mai recent răspuns: papiu , utilizator 21:03, 13 Iulie 2014
Cat timp e valabil acel certificat fiscal scos de vanzator?

Valabilitatea certificatului fiscal este de 30 de zile
Termenul legal de finalizat procedura de inmatriculare auto ,este de 30 de zile de la data incheierii documentului de tranzactionare auto
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act notarial la vanzarea unui autoturism rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Am si eu o intrebare: la vanzarea unui autoturism se poate intocmi un act notarial prin care cumparatorul sa fie obligat sa plateasca toate amenzile ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal ovi_01 ovi_01 buna seara. am o problema :am achizitionat un automobil de la un cetatean in data de 29 august(masina era cu numere de Germania valabile pana in 4 Sept.)Dupa ... (vezi toată discuția)