avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs cumparat din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs cumparat din magazin

Am si eu o intrebare . In cat timp pot returna un produs cumparat de la careffour daca acesta dupa o saptamana da semne ca nu mai functioneaza ?:oops:
Cel mai recent răspuns: ContSters325089 , utilizator 21:51, 13 Iulie 2014
Nu il puteti returna, aveti garantie banuiesc, folositi-va de ea.
La Carrefour fizic este 48 h iar Carrefour online 10 zile.Citat dintr-un raspuns al unui reprezentant Anpc : "Returul cu banii inapoi la achizitia din magazin este conditionata de lipsa de conformitate a produsului si de masurile reparatorii intarziate sau care au creat inconveniente semnificative consumatorului."
Am ahizitionat un frulator de la carrefour si cand am ajuns acasa si l-am probat a inceput sa scoata fum. M-am dus cu el inapoi in doua orede la cumparare si l-au verificat si ei, constatand aceeasi defectiune, dupa care mi-au returnat banii.
Puteti returna orice produs daca aveti garantia, factura/chitanta.Eu am cumparat un suport/inox ptr hartie igienica.Dupa o luna a inceput sa prinda rugina.Era bagat intr o baie de crom,nicidecum inox.L am dus inapoi si mi au dat doua variante,sa mi restituie suma sau sa cumpar alt produs la aceeasi suma.
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit pentru un produs nou si mi-au trimis un produs defect, iar acum nu vor sa imi restituie banii!!!am cumparat un cuptor electric de la altex si l-am primit prin ... mirelasteica mirelasteica Am cumparat un cupltoe electric de la Altex si l-am primit prin curier, acesta avea mari defectiuni geam spart, bara indoita si am cerut returul , ori ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs lauricafl lauricafl Buna ziua. Am urmatorul caz. La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. ... Florentinamm Florentinamm Bună seara! Am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. La asamblare am constatat că masa are o defecțiune, așa că am făcut retur. Returul a ... (vezi toată discuția)