avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda ISCTR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda ISCTR

Buna ziua in luna iulie 2014 firma la care lucrez a fost amendata de catre ISCTR pentru ca masina autoutilitara N3 nu era echipata cu placutele din care sa rezulte masele si dimensiunile maxime admise intrucat nu am stiut si, si nu a fost completat pe site formularul in format electronic privind situatia conducatorilor auto , desi nu depasise cele 15 zile de la angajare care sunt mentionate in lege .
Va intreb la contestarea amenzii as putea obtine anularea ei sau transformarea amenzii in avertisment.
Va multumes
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:24, 14 Iulie 2014
" privind situatia conducatorilor auto,desi nu depasise cele 15 zile de la angajare care sunt mentionate in lege . "
- soferii de camioane trebuie sa fie la zi cu toate documentele , din prima ora de cand s-a angajat .

"masina autoutilitara N3 nu era echipata cu placutele din care sa rezulte masele si dimensiunile maxime admise intrucat nu am stiut "
- societate de transport , care nu-si cunoaste atributiile referitoare la detaliile parcului auto care il administreaza , nu am intalnit , decat daca ati ocolit legea .
cum ati obtinut autorizatia de transport pentru camionul respectiv , daca spuneti ca nu ati stiut
despre placutele care fac referire la MMA si MMTA ?
ce fel de transport faceti cu autoutilitara ?

puteti face contestatie , dupa ce platiti amenda !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea placutelor (dimensiuni si mase) pe camioane eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am luat amenda pentru nerespectarea obligatiei de a asigura echiparea autovehiculului cu placute din care sa rezulte dimensiunile si masele maxime ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru gabarit depasit in lungime HUBARDONI HUBARDONI Lucrez in transport marfa cu o autoutilitara cu lungimea platformei de incarcare de 3,2m. Mi se intampla des ca trebuie sa transport material lemnos de ... (vezi toată discuția)
Amenda i.s.c.t.r. simonik2011 simonik2011 Buna ziua, un sofer angajat la firma fratelui meu aducea o remorca de la Bacau (nu transporta nimic in ea), a fost amendat de I.S.C.T.R. pentru ca efectua ... (vezi toată discuția)