avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozite cu deducere la sursa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozite cu deducere la sursa

Buna ziua, intrebarea mea este legata de modul in care se poate face plata acestor impozite in conditiile in care societatea mai are si alte debite la alte tipuri de impozite. Mai precis as dori sa platesc strict aceste impozite iar aceste impozite, daca nu sunt platite sunt caz penal.
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
Dan Sand, Consultant credite si finantari
Cel mai recent răspuns: Dan Sand , Consultant credite si finantari 18:55, 15 Iulie 2014
Retinerile la sursa se platesc primele. Aceasta inseamna ca, chiar daca le virati in contul unic, acestea se vor opera in fisa primele, indiferent daca celelalte impozite si taxe sunt mai vechi.
multumesc, aveti dreptate, acelasi lucru l-am aflat si eu si din alte surse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante buget teo.madalina teo.madalina Ce varianta am sa achit retantele privind retinerile la sursa din salarii direct la Trezorerie?, in baza carui document.Mentionez ca am restante privind toate ... (vezi toată discuția)
Analiza fisei pe platitor a unei societati laurentiu-tns laurentiu-tns Buna ziua Acum vreo 6 ani am preluat o firma cu intentia de a-i continua activitatea. Dupa preluare s-au gasit niste datorii care au fost platite pe ... (vezi toată discuția)
Cine plateste penalitatile?/ ce implica cererea de compensare? nitmar nitmar Am achitat anul trecut un impozit minim ce a fost distribuit de catre AFP din contul unic in dividente persoane fizice/2005 fara niciun temei sau baza legala, ... (vezi toată discuția)