avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stabilirea primului termen de judecata in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stabilirea primului termen de judecata in recurs

la Curtea de Apel suntem in recurs cu ANRP,(care a declarat recursul) insa nu intelegem de ce dupa ce ne-a fost inregistrata intampinarea acum 3saptamani nu avem termen pentru judecata.cand se stabileste termenul? va multumim
Daca primul termen se judeca in lipsa in luna septembrie ,pentru a participa la al doilea termen ati putea estima dupa cat timp ar putea instanta sa dispuna noul termen ? Multumesc
Se judeca in lipsa doar daca, cel putin o parte a cerut judecarea in lipsa, daca nu, se suspenda.Un nou termen dupa septembrie ar putea fi in cca.1-2 luni depinde de cat de aglomerata este instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Alexandrao22 Alexandrao22 Buna ziua! In data de 29.03.2019 am pierdut un proces pe fond. Avocatul meu a depus apel in 23.04.2019 (aveam termen de apel 10 zile) si de atunci nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Apel Bytusi211 Bytusi211 A trecut o luna și ceva și n-am primit citație de la tribunal? Ce se întâmpla stam blocați (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere sau casare cu retinere? seldom seldom Buna ziua, Am o hotarare definitiva de Apel in care li s-a admis paratilor exceptia de inadmisibilitate, iar pe fond cererea s-a respins ca inadmisibila. ... (vezi toată discuția)