avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ziua! In data de 29.03.2019 am pierdut un proces pe fond. Avocatul meu a depus apel in 23.04.2019 (aveam termen de apel 10 zile) si de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, nu am primit un un termen de judecata. Care e motivul pentru care dosarul nu înaintează? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 15:00, 24 Mai 2019
dosarele dureaza.
apelul a fost comunicat intimatului, acesta are termen sa formuleze intampinare iar primul termen de judecata se fixeaza ulterior.

Art. 475
Pregătirea judecăţii apelului
(1) Preşedintele instanţei de apel sau persoana desemnată de acesta, îndată ce primeşte dosarul, va lua, prin rezoluţie, măsuri în vederea repartizării aleatorii la un complet de judecată.
(2) Preşedintele completului de judecată stabileşte primul termen de judecată, care va fi de cel mult 60 de zile de la data rezoluţiei preşedintelui instanţei de apel, dispunând citarea părţilor. Dispoziţiile art. 201 alin. (5) şi (6) se aplică în mod corespunzător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Bytusi211 Bytusi211 A trecut o luna și ceva și n-am primit citație de la tribunal? Ce se întâmpla stam blocați (vezi toată discuția)
Stabilirea primului termen de judecata in recurs maria1956 maria1956 la Curtea de Apel suntem in recurs cu ANRP,(care a declarat recursul) insa nu intelegem de ce dupa ce ne-a fost inregistrata intampinarea acum 3saptamani ... (vezi toată discuția)
Grabire termen apel 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Exista vreo modalitate de a grabi acordarea termenului de Apel la Tribunal? Dosarul va pleca marti de la Judecatorie si mi-ar fi util sa se dea ... (vezi toată discuția)