avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrebare.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrebare.

Pe data de 30 05 2014 am depus la casa de pensii sector 2 dosarul de pensie anticipata.Mi sa spus ca in 45 de zile voi primii prin posta raspuns.Nu am primit.Ce pot face?.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bordein , utilizator 20:05, 15 Iulie 2014
Puteti reveni cu o adresa scrisa, cu nr. de inregistrare/ data sau trimisa prin posta cu confirmare de primire.
Puteti merge in audienta la Casa teritoriala de pensii sau mai puteti astepta.
De regula, termenul de 45 de zile se respecta mai greu de catre functionarii caselor de pensii.
Multumesc.Voi merge din nou.Nu am incredere in scrisori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensie urmas CarmenCorina CarmenCorina Buna seara.Am depus actele pentru pensie urmaș ( pentru fiica mea minora) din data de 22.iunie 2017.Suntem aproape de octombrie si nu am primit decizia.Am ... (vezi toată discuția)
Sentinta nepusa in executare madalina2013 madalina2013 Prin Sentinta Civila nr. 6002 din 07.06.2013 a Tribunalul Bucuresti, Sectia A VIII A - Conflicte de Munca si Asigurari Sociale, ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie-salariu pemarian pemarian La un an dupa pensionare in anul 2010 am avut posibilitatea sa lucrez pe o perioada determinata in sistemul bugetar, trebuind astfel sa renunt la pensie ... (vezi toată discuția)