avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Aplicare procedura tva la if
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Aplicare procedura tva la if

am un if daca eu dau factura fiscala cel care se inregistreaza cu ea poate sa isi recupereze tva ul .!?
Cel mai recent răspuns: adriannuta , utilizator 17:54, 15 Iulie 2014
Depinde daca clientul dumneavoastra e sau nu inregistrat ca platitor de tva.
da clientul e platitor de tva , dar facture pe care eu o eliberez vrea sa isi recupereze tva ul ( o facture de piese auto) si mi a spus ca daca eu nu sunt platitor de tva nu io accepta??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare factura de catre garda financiara vasilemb vasilemb Buna ziua, Recent am avut un control inopinat de la Garda Financiara datorita unei societati cu care am lucrat acum mai bine de 8 luni. Ideea este ca dupa ... (vezi toată discuția)
Manopera+piese auto ungaria me.elena me.elena Buna ziua Am si eu urmatoarea probl:o firma din Romania a avut un accident cu una dintre masini in Ungaria iar reparatia auto a facut-o acolo primind 2 fact ... (vezi toată discuția)
Tva pt piese la repararea unei masini? dorotheea dorotheea Doresc sa schimb unele piese la masina. Service.ul auto respectiv, imi solicita tva, pt piesele, achizitionate de la un furnizor, piese care contin tva. Deci ... (vezi toată discuția)