avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... daune de la vecin rauvoitor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

daune de la vecin rauvoitor

in data de 09,06,14, am sesizat in scris si verbal asoc.de propr. si vecina situata la etajul superior pe aceeasi coloana, cu privire la scurgeri din canalizare in baie.Au venit 2 instalatori-unul autorizat chemat de noi si un altul chemat de vecina sceptica-care au constatat aceeasi defectiune la canalizare in perimetrul apartamentului acesteia.(tarasenia dureaza de aproape 2 luni -ba lasa instalatorul sa intre ,ba nu-l lasa ....timp in care instalatia electrica din baia mea a facut bum si nu mai este lumina,aceasta se va repara dupa ce rezolvam canalizarea)
S-a trecut la verificarea intregii coloane la cererea vecinei,la stabilirea datei,a orei , afisare la loc vizibil d-na este de acord sa vina instalatorul si acesta vine la ora si data stabilita dar...d-na s-a razgandit si nu-l lasa sa intre,instalatorul pleaca,balta creste ca ciupercile la intuneric ,pericol de electrocutare cand copilul se spala pe dinti.
doresc sa stiu daca pot sa cer daune materiale si morale ,cuisi cum sa ma adresez .Precizez ca am depus la judecatorie o cerere pentru ordonanta presedintiala sa permita accesul in locuinta pentru reparatii.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 13:12, 15 Iulie 2014
Tot la judecatorie aveti posibilitatea sa depuneti o actiune in pretentii prin care sa solicitati contravaloarea lucrarilor efectuate precum si alte daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie ... Piciu Dumitru Piciu Dumitru Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie in urma careia i-mi distruge tavanul baii L-am anuntat dar nu ia nici o masura Cum ar trebuii ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma inunda, refuza sa repare instalatia. solutii Hauti Hauti Vecinul meu are defectiuni la scurgerile de la baie si wc si cred ca spala cu galeata gresia, ori scapa furtunul la masina de spalat si ma inunda, tavanul si ... (vezi toată discuția)
Vecina refuza reparatii coloana apa comuna pe motiv ca a schimbat destinatia incaperii (fara autorizatie) CAPV CAPV Intr-un imobil cu 4 apartamente (2 ap parter, 2 ap etaj), am renovat unul din apartamentele de la etaj (in calitate de proprietari) inlocuind (din necesitate) ... (vezi toată discuția)