in data de 09,06,14, am sesizat in scris si verbal asoc.de propr. si vecina situata la etajul superior pe aceeasi coloana, cu privire la scurgeri din canalizare in baie.Au venit 2 instalatori-unul autorizat chemat de noi si un altul chemat de vecina sceptica-care au constatat aceeasi defectiune la canalizare in perimetrul apartamentului acesteia.(tarasenia dureaza de aproape 2 luni -ba lasa instalatorul sa intre ,ba nu-l lasa ....timp in care instalatia electrica din baia mea a facut bum si nu mai este lumina,aceasta se va repara dupa ce rezolvam canalizarea)
S-a trecut la verificarea intregii coloane la cererea vecinei,la stabilirea datei,a orei , afisare la loc vizibil d-na este de acord sa vina instalatorul si acesta vine la ora si data stabilita dar...d-na s-a razgandit si nu-l lasa sa intre,instalatorul pleaca,balta creste ca ciupercile la intuneric ,pericol de electrocutare cand copilul se spala pe dinti.
doresc sa stiu daca pot sa cer daune materiale si morale ,cuisi cum sa ma adresez .Precizez ca am depus la judecatorie o cerere pentru ordonanta presedintiala sa permita accesul in locuinta pentru reparatii.
Tot la judecatorie aveti posibilitatea sa depuneti o actiune in pretentii prin care sa solicitati contravaloarea lucrarilor efectuate precum si alte daune.