avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cumparari directe
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cumparari directe

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti : daca am abonament de telefonie, trec in PAAP fiecare factura pe tot parcursul anului? avand in vedere ca e o cumparare directa si in cazul acesta documentul justificativ este factura .
Si comisionul de la banca se trece in PAAP,pentru ca nu am cum sa negociez cu banca acest lucru.
Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 09:49, 16 Iulie 2014
pentru abonamentul de telefonie s-a facut un contract, acela este documentul justificativ. In Planul anual AP se trece valoarea totala estimata a contractului, deci cat ati estimat la inceput ca va fi valoarea contractului. Referitor la comisionul bancar, nu inteleg ce este acesta , pentru ce este .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program anual achizitii publice ContSters15910 ContSters15910 Buna ziua, Programul anual al achizitiilor publice cuprinde si cumpararile directe sau doar procedurile de achizitie publica prevazute de OUG nr.34/2006? ... (vezi toată discuția)
Plafon achizitie directa, cod cpv sau grupa , ac cu subunitati ariaint ariaint Context: Autoritate Contractanta (întreprindere publica) cu • Sediu central • 8 subunitati fara personalitate Juridica • Sectii subordonate ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)