avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturile de autor - Taxa drepturi autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturile de autor - Taxa drepturi autor

Buna ziua,
Sunt nou pe acest forum si am cautat dar nu am gasit nicaieri un raspuns la problema mea : Am un magazin (afacere de familie) in care comercializez Cd-uri, casete... (fonograme) la cate organisme trebuie sa platesc taxe pe drepturi de autor ? Sau cate taxe trebuie platite ?
In alta ordine de idei as dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema : daca exista o taxa pentru difuzare muzica in scop ambiental/lucrativ de ce trebuie sa o platim de 2-3-4- etc ori ? Nu trebuie platita doar o data ? e ca si cum diverse organisme ale statului ar veni si ti-ar lua TVA-ul sau impozitul de 2-3-4- etc ori (ANAF, ANTIFRAUDA, CONSILIUL LOCAL s.a.) care toti au buget "de la stat", sau cate State avem ? 1 sau mai multe ?
Acestea sunt neclaritatile momentan. Astept raspunsurile dumneavostra la problemele enuntate.

Alte discuții în legătură

Taxa pentru difuzare muzica ambientala RachiIonut RachiIonut Buna ziua! Ma numesc Ionut Rachieru si am o intrebare legata de \"Taxa pentru difuzare muzica ambientala\". Lucrez la o societate comerciala ce are ca ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)