avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele asociatiei de locatari trece abuziv in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele asociatiei de locatari trece abuziv in plus o persoana la intretinere

Buna Ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati din punct de vedere legal ce pot face atunci cand presedintele de bloc imi trece in mod abuziv, fara sa ma intrebe inca o persoana la intretinere.

Louiesc singur si de vreo 2 ori pe saptamana am prieteni in vizita cateva ore seara. Cu presedintele nu este de discutat, este o persoana orgolioasa care nu accepta dialogul, face cum crede dansul.

Administratorul blocului nu este din zona si are incredere in cuvantul presedintelui, motivand faptul ca el nu poate verifica nimic personal, si a trecut o persoana in plus doar pe vorbe.

Nu vrea sa tina cont de cele 15 zile, motivand faptul ca el nu sta sa urmareasca pe nimeni... Eu ce pot face legal in aceasta privinta si la cine pot apela sa rezolv aceasta problema?

Sunt mutat recent si nici nu imi cunosc vecinii, si am inteles ca numai el face si aproba numarul de persoane.

Va multumesc mult!
Sorin
contestati listele de plata in termen de 10 zile de la afisare, iar presedintele este obligat ca in 7 zile sa va raspunda.
contestatia o faceti in 2 exemplare, pe exemplarul ce ramane la Dvs, solictati un numar de inregistare de la administrator.
in cazul in care presedintele nu va raspunde sau nu va raspunde favorabil, atunci puteti sa-l reclamanti pentru abuz de functie.
posibil ca acele vizite ale prietenilor sa fie mult prea galagioase pentru vecinii dvs si atunci au vrut sa va aplice o corectie.....
Va multumesc pentru raspuns, daca nu se rezolva, unde anume il pot reclama pentru abuz de functie?
puteti incepe cu primaria.
insa incercati sa aflati si ce-l deranjeaza, pt ca nu v-a trecut o persoana in plus daca ceva nu-l deranja. poate cumva are dreptate.
de 2 ori pe saptamana, inseamna cam 9 seri pe luna * cativa prieteni....... posibil ca acestia sa genereze niste cheltuieli care se repartizeaza la comun.
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
Ligia Stanescu, Contabil
LigiaStanescu a scris:

insa incercati sa aflati si ce-l deranjeaza, pt ca nu v-a trecut o persoana in plus daca ceva nu-l deranja. poate cumva are dreptate.

Inregistrarea /modificarea numarului de locatari nu este conditionata de "deranjul" presedintelui de asociatie de proprietari
In conditiile in care initiatorul precizeaza ca presedintele de asociatie "Nu vrea sa tina cont de cele 15 zile, motivand faptul ca el nu sta sa urmareasca pe nimeni.",mai mult ,"Cu presedintele nu este de discutat, este o persoana orgolioasa care nu accepta dialogul, face cum crede dansul."este evident ca solutionare amiabila este greu de realizat
Puteti solicita oficial comitetului executiv si cenzorului sa precizeze concret temeiul legal in baza caruia au majorat numarul de persoane la apartamentul dv in lista de intretinere luna X

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot dovedi nevinovatia in fata administratorei? hewlett hewlett Bun gasit Sunt in urmatoarea situatie: am un var care vine frecvent in vizita (1-2 ori pe zi atunci cand se duce sau se intoarce de la serviciu). Nu sta ... (vezi toată discuția)
M-am trezit peste noapte cu o persoana in plus la intretinere. Cionutcrom Cionutcrom Buna ziua, Problema se prezinta in felul urmator: In timp ce doream sa discut cu administratorul blocului in care locuiesc despre galagia facuta de vecinii ... (vezi toată discuția)
Întrebări asociație locatari, nereguli.bună ziua. am și eu niște întrebări 1. Șefa asociației ... Andrei Popescu32 Andrei Popescu32 Bună ziua. 1. Șefa asociației îmi bagă pe gât persoane la întreținere, dacă îmi vine un prieten la o bere, cafea sau vreo prietena și îmi stă 2 ... (vezi toată discuția)