avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dispozitie data de primar ignorata de un subaltern ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dispozitie data de primar ignorata de un subaltern (director SUPAGL)

..Primarul municipiului b.... Adat o dispozitie scrisa in baza unei hotarari civile definitive si irevocabile prin care institutia (supagl)ssrviciu de gospodarire locala ,urmeaza ca in termen de 15 zile impreuna cu politia locaca sa duca la indeplinire dispozitia de desfiintare lucrari neautorizate directodul institutiei care este subordonat primarului ,refuza punere in executare a dispozitiei cum pot actiona impotriva acestuia?
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Contestarea dispozitiei primarului visinoiu75 visinoiu75 Am lucrat ca functionar public intr-o primarie pe urbanism si investitii, iar dupa alegeri am devenit viceprimar. Pe langa atributiile delegate de primar si pe ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public din asistent in superior stanescu1980 stanescu1980 In urma unei hotarari judecatoresti avand ca obiect obligatia de a face , instanta obliga institutia publica sa \\"faca demersurile necesare promovarii in ... (vezi toată discuția)
Contestatie-contencios administrativ dflorian55@yahoo.com dflorian55@yahoo.com Am contestat o dispozitie a primarului cu privire la o suma de bani.M-am consultat cu un domn avocat,n-am avut bani sa-l si angajez in cauza,drept urmare am ... (vezi toată discuția)