avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public din asistent in superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public din asistent in superior

In urma unei hotarari judecatoresti avand ca obiect obligatia de a face , instanta obliga institutia publica sa "faca demersurile necesare promovarii in functie publica" a angajatului admitand cererea acestuia de promovare din asistent direct pe superior , indeplinind conditia de vechime pe post necesar gradului superior. Institutia a fost actionata in instanta deoarece in tot acest timp i-a refuzat acestuia cererile de promovare pe motiv disponibilitatii financiare. Hotararea este definitiva si irevocabila. Cum procedeaza institutia?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:15, 30 Iunie 2015
Institutia da o dispozitie de punere in aplicare a hotararii judecatoresti. Felicitari functionarului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici alada alada Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de promovare.Lucrez intr-o institutie publica din anul 2001. Mentionez ca abia in anul 2003 am trecut ... (vezi toată discuția)
Promovare mim18 mim18 Sunt funcţionar public. Am lucrat 6 ani într-un post de grad superior, după care am fost pus să lucrez într-un post de grad asistent. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Promovare dupa concediu pentru cresterea copilului acatincaialinamelania acatincaialinamelania Ultima promavare am avut-o in luna august 2009. indata de 12 noiembrie 2010 am intrat in concediu pt crestere copil si am revenit in data de 1.10.2012. cind ... (vezi toată discuția)