Ultima promavare am avut-o in luna august 2009. indata de 12 noiembrie 2010 am intrat in concediu pt crestere copil si am revenit in data de 1.10.2012. cind as putea sustine urmatorul examen de promovare in treapta?
1. Legea nr.188/1999
Art. 65. - (1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional se organizează de autoritatea sau instituţia publică, în limita funcţiilor publice rezervate promovării, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate.
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) Abrogată prin punctul 2. din Lege nr. 284/2010 începând cu 01.01.2011. c) să fi obţinut cel puţin calificativul «bine» la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
d) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.
(3) Funcţionarii publici care nu îndeplinesc condiţiile de vechime prevăzute pentru promovarea în gradul profesional imediat superior celui deţinut pot participa la concursul organizat, în condiţiile legii, în vederea promovării rapide în funcţia publică.
(4) Prevederile art. 58 alin. (2) şi (3) se aplică în mod corespunzător
2. In speta, incepand cu 01.01.2014 putea sustine urmatorul examen de promovare.
despre ce fel de promovare vorbim aici? in treapta nu existsa . iar pentru promovarea in grad profesional nu indepliniti conditia celor 3 ani vechime (perioada cresterii copilului nu intra in cazul promovarii in grad profesioanl)