Buna ziua ,in luna februarie acestui an am fost plecat in italia la soramia intre timp am facut o criza de hernie ombilicara ,aveam o hernie ombilicara recidivata ,si ma dus soramia la spital in orasul LATINA ,acolo miau spus ca trebuie operat ,miau facut analize si am asteptat acasa pina in martie mau sunat si mam internat pentru operatie ,miau spus ca ma vor opera laparoscopic si ca imi pun plasa ,dupa operatie mam trezit taiat jumate burta si nici plasa nu miau pus ,totul ok ,dar dupa doua luni a inceput sami crape toata operatia pe dinautru si sa se infecteze find venit in romania am plecat de urgenta la CLUJ unde ma si operat din nou si miau pus plasa ,intrebarea mea este pot sai dau in judecata si ce sanse am ,Va multumesc .
inainte de operatie ai semnat niste acte in care trebuie sa scrie ce felde interventie o sa iti faca, laparoscopic sau clasic.
ii poti da pentru malpraxis dar tre sa dovedesti ca tu ai tinut regimul ce ti-l-au prescris ei, adica sa nu faci efort, sa nu ridici lucruri grele s.a.
daca vrei sa ii dai in judecata te sfatuiesc sa iti iei un av. specializat de acolo de la ei.
Puteti deschide actiune in instanta italiana si sa anexati in copii autentificate de catre notar, toate documentele pe care le detineti, incheiate intre dvs. si spitalul italian, respectiv toate documentele medicale pe care le detineti in urma operarii dvs. la spitalul din Cluj.
Buna ziua !
Ellla22121994
Buna ziua... am si eu o problema am fost in data de 4 decembrie la urgente intr-un spital .... facandumi in preababil un test de sarcina ce a iesit pozitiv ... ... (vezi toată discuția)
Malpraxis?
enycike
Buna...mama mea a murit acum 2 saptamani. Joi a inceput sa aiba febra, greturi. Vineri s-a simtit la fel iar sambata a inceput sa o doara burta foarte tare. ... (vezi toată discuția)