avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in instanta malpraxis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in instanta malpraxis

Buna ziua Friedmann Bianca ma numesc am o problema legata de o operatie de cezariana in urma cu 4 ani am nascut la un spital de stat in urma operatiei la 4 zile distanta operatia mea sa desfacut deoarece am avut o infectie in urma operatiei mentionez ca doamna doctor dupa operatie nu ma consultat am platit pentru operatie apsolut totul pe ginecoloaga,pediatra copilului anestezistul instrumentarul din sala de operatie bonetele si halatele doctorilor pansamente medicamentele de dureri,perfuzile abolut totul . Trei luni dupa ce am nascut am stat cu operatia deschisa imi puneau acid boric sa imi arda carnea sa nu putrezeasca iar doamna doctor mi-a spus caci eu sunt vinovata pentru ca sunt grasa. Ir acum dupa 4 ani operatia mea puroiaza de 4 luni am diferite bacterii,streptococ ultimul tratament a fost antibiotic intravenos dar gaurile din operatie tot asa sunt cel mai probabil va trebui deschisa din nou taiata toata bucata de muschi si pusa plasa domana doctor nu imi raspunde la intrebari . Acum ma gandesc sa fac actiune in instanta pentru a nu intampina si alte viitore mamici asemenea probleme dar nu stiu care sunt pasi si daca se poate intenta un asemenea proces.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:32, 19 Iunie 2018
Malpraxisul este enorm de greu de dovedit, mai ramaneti si fara banii dati pe avocat/proceduri.

Malpraxis nu inseamna ca nu va convine rezultatul, ci ca medicul a comis greseli din culpa (incompetenta profesionala, eroare de apreciere pe care majoritatea covarsitoare a celorlalti medici nu ar fi facut-o in locul ei, miscari profund gresite pentru un chirurg, etc.).
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
tgeorgescu, utilizator
Gasiti informatii suplimentare pentru abordare aici: www.avocatnet.ro/articol_381...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Ramburs total/partial tratament in austria+acuzatie malpraxis vaslui Nicoleta Cretu Nicoleta Cretu Buna ziua, [u][b]Detalii despre caz:[/b][/u] In luna februarie 2009, pacientul (tatal meu) a acuzat dureri abdominale, s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii - medici si asistente medicale lily1983 lily1983 buna as vrea sa rog sa-mi trimiteti instructiuni de protectie a muncii pentru medici si asistente medicale. Mersi (vezi toată discuția)