avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare tombola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare tombola

As dori sa stiu ce reguli trebuie respectate pentru organizarea unei tombole in cadrul uui punct de lucru al unei societati pentru cresterea vanzarilor. La tombola urmeaza sa participe niste bilete necastigatoare, premiile vor consta in diferite obiecte. Extragerile ar avea loc la punctul de lucru. Este nevoie ca o comisie sa se deplaseze la acel punct de lucru pentru fiecare extragere? ERegulamentul tombolei trebuie autentificat la notariat? Din comisie trebuie sa faca parte si un notar sau avocat? Multumesc

Alte discuții în legătură

Actiuni publicitare Iuliana Preda Iuliana Preda Buna, As avea nevoie de niste informatii cu privire la organizarea unei tombole la o societate comerciala. Cine poate efectua sigilarea urnelor la inceptul ... (vezi toată discuția)
Organizare tombola cu bilet de participare contra cost. premii in bani sau bunuri. Conrad Conrad Buna ziua , As dori sa organizez o tombola la care in urma extragerii la sort sa desemnez castigatorii mai multor premii in bunuri materiale (masina, ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)