avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Alocatie Austria
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Alocatie Austria

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati. Am 21 de ani si sunt studenta in Romania.Tatal meu lucreaza cu forme legale in Austria de 10 ani. Am inteles ca as putea sa primesc de acolo o alocatie,dar nu stiu exact ce demersuri implica asta pentru mine.Mentionez ca eu de cand am implinit varsta de 18 ani,nu am mai primit nici un fel de alocatie de la statul roman.
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Alocatie din austria Orieta Orieta Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati,cred ca am postat subiectul in sectiunea gresita.. Am 21 de ani si sunt studenta in Romania.Tatal meu lucreaza cu forme ... (vezi toată discuția)
Alocația de stat roxanaelenapopescu roxanaelenapopescu Buna ziua! Eu sunt studenta in primul an. Am primit recent o informație, aceea ca și in timpul facultății se poate primi alocația de stat. Este adevărat? ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat dupa varsta de 18 ani (la studenti?) ContSters198982 ContSters198982 Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma informati daca, alocatia de stat se da si studentilor la zi sau doar daca inca sunt elevi dupa ce au implinit varsta de 18 ... (vezi toată discuția)