avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imobil ipotecat scos la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

imobil ipotecat scos la licitatie

Executorul judecatoresc impreuna cu partile – solicitand parerea unui evaluator – vor stabili pretul de vanzare al imobilului la valoarea de circulatie. Executorul va comunica titularilor celorlalte drepturi asupra imobilului despre existenta executarii si ii va cita la termenele fixate pentru vanzarea imobilului. intrebare : eu sunt coproprietar nu mi sa comunicat nimic din toate astea , ce trebuie facut ?
Cel mai recent răspuns: jenimarica , utilizator 23:21, 16 Iulie 2014
Contestatie la executare daca se scoate la licitatie tot imobilul si nu cota parte ce ii apartine debitorului.
Multumesc , se poate face contestatie la executare si dupa 2 ani jumate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com care si cat dureaza procedura de executare silita; pana la cat pot sa coboare pretul la casa in cadrul licitatiilor (vezi toată discuția)
Executare silita dia07 dia07 Va rog sa imi spuneti cum se executa silit patrea mea dintr-un apatrament primit mostenire. Mostenitori mai sunt mama si sora mea. Se scoate la licitatie doar ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare pe un teren in indiviziune barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd [b]Am nevoie urgenta de un sfat[/b] : Sintem 6 coproprietari ai unui teren de 4 ha. Unul dintre acesti coproprietari a imprumutat o suma de 100.000 de ... (vezi toată discuția)