avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Subinchiriere spatiu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Subinchiriere spatiu

Buna ziua, sunt inregistrat doar la anaf, (mediator) am subinchiriat o parte din spatiu unde am sediul, cu contract de inchiriere inregistrat la anaf, intrebarea este cum incases banii? Pot sa scriu factura daca nu sunt autorizat pt. asa ceva, sau dau doar chitanta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:17, 16 Iulie 2014
Pentru subinchirierea unei parti a spatiului unde aveti sediul nu trebuie sa aveti inregistat la O.R.C. codul C.A.E.N. corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea deschiderii unui punct de lucru sau sediu secundar Gabriela1951 Gabriela1951 Buna ziua Intrebarea mea este urmatoarea: Am un SRL care are ca obiect de activitate printre altele, cod CAEN 6820, inchiriere imobile.Ca urmare, am inchiriat ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Contractul de subinchiriere Ramona24 Ramona24 As avea doau intrebari in legatura cu un contract de subinchiriere spatiu: 1.partile cum sa le denumesc:locator si locatar? 2.daca in obiectul ... (vezi toată discuția)