In oct 2008 solicit si primesc un împrumut de nevoi personale in suma de 16.300 ron returnabil in 120 de luni cu dobanda 14.9% pe an, in valoare finala de 31.437,06 ron.
In luna iunie 2008 executorul bancar solicita proprire de 17.200 ron, in grafic rambursare 15.802 ron.
In mai 2012 BEJ solicita suma de 16.648,46 ron, in grafic rambursare 11.754,48 ron.
Intrebare: suma solicitata la executare trebuie sa contina si dobanzi, penalitati, comisioane, administrare cont, etc. adica cei 31.437?
De ce au solicitat numai 17.200 si 15.802?
Intrerupere de rambursare numai 3 luni, recuperati prin plata integrala in luna a 4-a.
Din iunie 2008 pana in mai 2012 ce s-a intamplat, ati avut poprire pe salariu ?
De cand nu ati mai platiti deloc ?
Suma pt care se cere executarea este formata din credit restant, dobanzi, comisioane, penalitati si tot ce puteti datora la data cand creditorul depune cererea si titlul la executor. De and se obtine incuviintare, pana se plateste efectiv, se mai aduna penalitati.
Am explicat detaliat autorului subiectului in indelungata discutie prin mesagerie privata,ca exista decalaj apreciabil intre sumele achitate direct la banca si cele comunicate catre executorul judecatoresc cat si fata de cele solicitate de catre executorul judecatoresc care contin inclusiv cheltuieli ocazionate cu executarea= onorariu,etc
De cand sa facut imprumutul au fost 2 luni fara plata deoarece firma la care lucrez a avut probleme cu incasarile. In rest sunt la zi. Atunci cand am fost preluat de executorul bancar, conform graficului suma totala de retinut se cunoaste, deci presupun ca trebuia solicitata. Daca se plateste conform graficului nu cred ca mai apar si alte penalizari si majorari.