avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire bani platiti in plus la Impozite ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire bani platiti in plus la Impozite ?

- am un teren si vreau sa-l vand

- daca am platit un impozit mai mare
decat cel care trebuia platit,
cei de la Impozite si taxe
imi vor da inapoi banii platiti in plus ?
pt. ca nu voi mai avea terenul,
nu voi mai fi proprietarul terenului,
si nu se va mai putea face compensarea banilor
pt. anul viitor.
Cel mai recent răspuns: cristiannegru , utilizator 14:08, 18 Iulie 2014
Cererea de restituire o fac acum,
inainte de a vinde terenul ?
sau dupa ce-l vand ?
sau
banii platiti in plus vor ramane
la Impozite si taxe
in contul cumparatorului ?
Puteti solicita restituirea si acum, nu este conditionata de vanzarea terenului. Chiar daca nu ati dori sa vindeti terenul ati puteti solicita restituirea banilor, nu sunteti obligat ca ii lasati in contul impozitului pe anul urmator.
Banii platiti in plus nu se transfera noului proprietar, sunt ai dvs si vor ramane in contul bugetului local pana cand ii veti solicita.
Mii de multumiri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren/parcelare/drum de acces klaudiu.nagy klaudiu.nagy Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la modul in care as putea vinde o parcela dintr-un teren. La adresa: ... (vezi toată discuția)
Contract de împrumut paulass55 paulass55 Bună ziua! Pentru vânzarea unui teren, mi s-a propus în prealabil un cotract de împrumut ( cu plata înainte, integrală a terenului). Cât de corectă ... (vezi toată discuția)