Buna dimineata tuturor! Sunt casatorita de aproape 3 ani , iar sotul meu a divortat in urma cu 7 ani, de pe urma casniciei anterioare are 3 copii de 16, 15 si 12 ani. Copiii sunt in custodia mamei, pensia alimentara a fost stabilita la 300 euro pe luna. Sotul meu a trimis intr-o luna si nu numai suma stabilita cat si dublu, iar mama copiilor niciodata nu a fost multumita de pensia alimentara, vrand mai mult pentru problemele ei, precum venea cu scuze ca i se va taia internetul, ba ca va fi evacuata din casa de neplata chirie, ba ca masina de spalat s-a stricat si trebuie una noua, ba ca vrea un nou laptop pentru ca cel vechi face figuri etc ... ea neavand un loc de munca. Cu exceptia din aceasta primavara cand si-a gasit un serviciu, desi sotul meu care mereu este prompt cu pensia, ea mereu il ameninta ca il va baga in inchisoare pentru neplata. Cu toate ca avem toate chitantele de la transferul de banii trimisi.
Ieri dimineata pe cand noi eram la serviciu, am fost anuntati de vecin ca politia a venit pentru a-mi lua sotul pentru a fi inchis pentru 48 de ore.
Intr-adevar, luna asta urma sa-i dam banii saptamana care tocmai ce venea, e in functie si de plata la locurile noastre de munca si totul ea nu e multumita niciodata. Daca nu se face ca ea, incepe sa il ameninte cu politia sau ca imi va face mie rau !!!
Inainte s-a intamplat ca sa ii trimitem la fiecare inceput si final de saptamana, facandu-se per total intr-o luna si 800 euro !!! si nici un multumesc nu am primit inapoi, numai reprosuri, amenintari si de a ne face viata un calvar, mie si sotului meu.
Ce se poate face in cazul acesta? Cum putem sa o linistim?
De mentionat, nu locuiesc in Romania.