avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema titlu proprietate

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitoare la urmatoarea problema..bunicul meu in urma unui act partaj voluntar a mostenit o parte teren agricol.Mama mea fiind unica mostenitoare dupa decesul bunicului a facut succesiunea,a fost depusa la primarie o cerere la serviciul agricol pentru restituirea dreptului de proprietate conform legii18/1991 atat de bunicul meu cand inca traia,cat si de mama mea dupa decesul acestuia..cei de la primarie au cerut niste formalitati pe care mama mea le a indeplinit insa nu am primit nici un raspuns.As dori sa stiu daca exista o alta varianta prin care mama mea cu acest act de partaj sa poata sa instraineze acest teren..multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 10:26, 17 Iulie 2014
Daca terenul nu a fost inca dobandit/atribuit, chiar daca exista dovezi, nu poate fi vandut pana cand nu primiti titlul de proprietate. Puteti formula cerere de comunicare a stadiului dosarului sa vedeti cat mai aveti de asteptat. Alta solutie nu este, din pacate. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune pleseaion pleseaion Buna ziua, vreau sa dezbat succesiune dupa mama, decedata in 2000, mentionez ca in 1991 nu a facut cerere ptr. pamantul agricol mostenit de la bunici ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate ContSters127894 ContSters127894 Buna seara.Bunicii mei au avut cateva hectare cu pamant.Mama este singura mostenitoare(titlul de propietate este pe numele bunicilor decedati). Cum pot ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 balint stefan balint stefan Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu un teren agricol pe care vreau sa-l vand. Este vorba despre un teren primit prin reconstituirea dreptului de ... (vezi toată discuția)