avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de excavare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de excavare

m-ar interesa, daca ma poate ajuta cineva, in ce an s-a introdus plata taxei de excavare in vederea exploatarii, precum si legea care o contine.
va multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alisia2008 , utilizator 13:12, 17 Iulie 2014
Cod fiscal:

ART. 267 Taxa pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizaţiilor de construire şi a altor avize asemănătoare
(4) Taxa pentru eliberarea autorizaţiei de foraje sau excavări necesară studiilor geotehnice, ridicărilor topografice, exploatărilor de carieră, balastierelor, sondelor de gaze şi petrol, precum şi altor exploatări se stabileşte de consiliul local şi este între 0 şi 7 lei inclusiv pentru fiecare mp de suprafaţă ocupată de construcţie. (actualizare conform HG 956/2009).
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil
va multumesc mult pentru informatie
o zi placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa excavare si foraj iuliasam iuliasam Unul din clientii mei investeste in amenajarea unor lacuri piscicole - “Infiintare pastravarie”, obtinand pentru constructia lor toate ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizare constructii si regularizarea taxei la receptia lucrarilor misuhyl misuhyl cum se calculeaza taxa de autorizare si cum se calculeaza regularizarea (vezi toată discuția)
Constructie gard provizoriu stefma stefma pentru construirea unui gard provizoriu trebuie autorizatie de constructie de la primarie? (vezi toată discuția)