avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

furt calificat

Sotul meu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru furt calificat si vreau sa stiu daca in romania se poate preschimba pedeapsa de la executare la penitenciar la domiciliu deoarece nu este considerat un om periculos pentru societate si daca se poate ce acte trebuie sa fac si unde trebuiesc depuse
Va multumesc si va rog sa imi raspundeti
arestul la domiciliu este o masura temporara care se poate dispune doar pana la inceperea efectiva a executarii pedepsei, adica in cursul urmarii penale .
Si in momentul de fata dupa condamnare nu se mai poate face nimic sa il scot de acolo ?
Orice cale sa il scot deoarece la un al doilea recurs nu mai am dreptul
Sunt caile extraordinare de atac, exercitate pentru motive strict si limitativ prevazute de lege, este necesar ca un avocat sa analizeze o astfel de posibilitate, altfel, pana nu v-a indeplini conditiile de la liberarea conditionata, nu prea mai aveti ce face.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Si care ar fi caile de atac imi puteti da detalii
Degeaba vi le spun eu acum daca nu se face o analiza concreta pe caz, nu va ajuta la nimic sa vi le enumar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere suspendarea executarii sub supraveghere? MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada de executare a pedepsei, un detinut poate cere suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere? Pedeapsa presupune 4 ani cu executare. (vezi toată discuția)
Intreruperea executarii pedepsei ionharcau ionharcau speta e urmatorea: condamnat la inchisoare de un an si 8 luni (20 luni) din care s-au executat in regim de arest preventiv 4 luni si 12 zile. condamnatul ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)