avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Servicii - Anexa 2B
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Servicii - Anexa 2B

Care este procedura de achizitie a unui contract de servicii din Anexa 2B avand o valoare sub 30000 euro?
Serviciile de catering se incadreaza in Anexa 2B?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 12:02, 26 Iulie 2014
Pt anexa 2 B nu este necesara organizarea unei proceduri de atribuire deoarece sunt exceptate de la aplicarea OUG 34/2006. puteti achizitiona in baza unui regulament intern sau pur si simplu sa preluati procedura achizitiei directa, asa cum o aveti reglementata intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii incluse in anexa 2b ianis31 ianis31 Pentru serviciile incluse in Anexa 2B si a caror valoare depaseste 125 000 euro, se specifica in ordonanta ca trebuie respectate art. 35-38 si 56. Dar la ... (vezi toată discuția)
Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa ajutor ! Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, rog sa ma informati si pe mine despre achizitia directa a produselor. Stiu ca e legala e prevazuta de art 19 din Oug 34/2006 stiu ca tr o nota ... (vezi toată discuția)