avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venituri dintr-un contract de prestari ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venituri dintr-un contract de prestari servicii

In calitate de candidat intr-un contract de prestari servicii,de la data inceperii activitatii trebuiesc declarate veniturile?Daca da, mai pot renunta sau rezilia acest contract daca inca n-am inceput activitatea,in 1 zi de la semnare,fara sa platesc prestatorului?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:47, 20 Iulie 2014
Depinde de clauzele contractuale. Cititi cu atentie contractul si vedeti in ce conditii puteti denunta unilateral contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract babysee babysee Buna ziua, am o nelamurire: pot solicita incetarea unui contract de p-s avand in vedere ca in cuprinsul lui s-a omis inserarea unor clauze legate de ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul deturnarii unui contract comercial Dan Stăicuț Dan Stăicuț In urma cu cateva luni, am incheiat un contract de prestari de servicii pentru constructia unei case, in calitate de prestator, cu o persoana fizica. La circa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu canal s yo_nelutzu1977 yo_nelutzu1977 am un contract cu firma de cablu canal s din februarie 2010 pina in februarie 2011 acum 3 luni am facut cerere de reziliere fiind cu plata la zi,nici pina azi ... (vezi toată discuția)