Bunica mea a primit o somatie de plata pentru impozitul pe teren. Practic e doar pe anul trecut si anul acesta. Problema de baza e ca bunica mea nu a fost niciodata unicul proprietar al terenului respectiv, actul de proprietare are trecuti 2 mostenitori, unul dintre ei a decedat. Exista de asemenea acte de iesire din indiviziune intre bunica mea si cei 2 mostenitori ai celuilalt proprietar (care e decedat). In conditiile astea primaria i-a trimis somatie de plata pe intregul teren (sunt trecute parcele de teren care pe baza actului de iesire din indiviziune facut nici nu mai sunt proprietatea bunicii mele).
Deci:
1) terenul nu a fost niciodata integral al bunicii mele
2) este solicitata plata impozitului pe o parte din teren care nici macar nu mai e proprietatea bunicii mele pe baza actelor de iesire din indiviziune
Cum pot ataca titlul executoriu si somatia de plata in conditiile asta? Sincer sa fiu mie desi nu cunosc bine legislatia imi pare un abuz din partea primariei sa ii trimita somatie de plata pentru un teren care nu i-a apartinut niciodata integral, ca sa nu mai vorbesc de parcele de teren care de 2 ani de zile nu mai sunt ale bunicii mele.
se ataca in instanta, printr o contestatie la executare silita care sa vizeze toate aspectele litigioase, avand in vedere ca in executare nu se pune o hotarare judecatoreasca...va asigur ca avand un avocat bun aveti sanse de castig