avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice OUG 51 se aplica si la CAB?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

OUG 51 se aplica si la CAB?

Buna ziua,
Noua OUG 51 mentioneaza faptul ca la depunerea unei contestatii, pentru ca aceasta sa fie luata in calcul, trebuie sa fie insotita de scrisoarea de garantie de buna conduita.
Considerand ca la Curtea de Apel in momentul in care se face o actiune impotriva unei decizii a CNSC, numita plangere (chiar daca se contesta o decizie a CNSC), sa intelegem ca aceastra scrisoare de garantie de buna conduita nu se mai constituie ? scrisoarea de buna conduita constituindu-se doar in cazul unei contestatii la CNSC?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Termen constituire garantie buna conduita anjinsan anjinsan Buna Ziua, Am contestat o solutie de respingere a unei oferte. Odata ajunsa contestatia la Comisia de Solutionare, aceasta ne solicita sa depunem dovada ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie participare la licitatie steef steef Am participat la o licitatie deschisa si am constituit garantia de participare la licitatie. Am contestat ulterior la CNSC raportul comisiei de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Plângerea Loranda Loranda Buna ziua, Introducerea plângerii împotriva unei decizii a C.N.S.C. suspendă procedura de achiziţie???? Menţionez că art. 277 din O.U.G. 34/2006 a fost ... (vezi toată discuția)